Bakterije koje izazivaju tuberkulozu i mnoge druge bolesti a pogotovu
bolesti disajnih organa imaju voštanu opnu koja ih štiti ali i koja ima
garantuje da ih ljudski organizam neće unistiti već obrnuto.
Kada jedemo saće koje je tesko za jelo … ali kada ga jedemo češće po malo…naš organizam reaguje i počinje da u tragovima stvara ferment CIRAZU kako bi moglo ono sto šmo uneli biti prerađeno.
Kada organizam stvori u tragovima ferment on rastvara-prerađuje vosak pa tako on „preradi“ i voštanu prevlaku bakterija ako se usele u naš organizam a one bez te voštane prevlake ne mogu da žive i time smo ih se rešili.
Dakle jako je bitno žvakati med u saću češće u manjim količinama i to će nas sigurno zaštititi od nekoliko vrlo opakih bolesti.
Kada jedemo saće koje je tesko za jelo … ali kada ga jedemo češće po malo…naš organizam reaguje i počinje da u tragovima stvara ferment CIRAZU kako bi moglo ono sto šmo uneli biti prerađeno.
Kada organizam stvori u tragovima ferment on rastvara-prerađuje vosak pa tako on „preradi“ i voštanu prevlaku bakterija ako se usele u naš organizam a one bez te voštane prevlake ne mogu da žive i time smo ih se rešili.
Dakle jako je bitno žvakati med u saću češće u manjim količinama i to će nas sigurno zaštititi od nekoliko vrlo opakih bolesti.
Нема коментара:
Постави коментар